Sziget Talentum Sport Club
Támogatóink
Telefonszámaink

Ügyvezető igazgató
Papp József:
+36 20 986 1200

Club management
Pató Anna:
+36308726728

Munkatársaink

Pató Anna már a kezdetektől fogva részt vesz a Mini Sport Talentum Program foglalkozásain, valamint ő a klub menedzsere is. Mindig is élete része volt a sport, annak tudományos területén helyezkedett el. Már első éves egyetemi hallgatóként is részt vett a Tudományos Diákköri Konferencián, melyben az országos fordulóba továbbjutott. Szakdolgozatában, mely első diplomája megszerzéséhez volt szükséges, a programba járó gyermekekről készített esettanulmányt, mozgásügyességüket, féltekei dominanciájukat és esetlegesen fennmaradó primitív reflexek meglétét vizsgálta. Jelenleg a Testnevelési Egyetem humánkineziológia szakára jár, hogy megszerezze mesterdiplomáját. Terhelésélettan és rehabilitáció és geronto-kineziológia szakosodást választott, melyeket párhuzamosan fog végezni. A 2021-es évben két témában is indult a TDK-n, egyik témája az MSTP-re irányult, mindkét témával továbbjutott az országos fordulóra. Már két éve a Tématerületi Kiválóság Program támogatottja, többek között Prof. Dr. Koller Ákossal dolgozik együtt és az ő segítségével már első szerzős publikációja is megjelent. Szeretné megszerzett tudását a gyakorlatban is alkalmazni az MSTP foglalkozásain belül.
Hitvallása: „Minden gyermek egy érték, ezt észrevenni egy dolog, törődni vele és támogatni kötelesség.”
Nagy József válogatott teremröplabdázó is a Mini Sport Talentum Program csapatát erősíti. Eredményei szakmai tudása mellett szólnak: 82-szeres válogatott, hétszeres Magyar Bajnok, hétszeres Magyar Kupa győztes és több ízben szerepelt külföldi bajnokságokban. A Testnevelési Egyetemen szerzett szakedzői diplomát. Jelen pillanatban is egy Extraligás férfi röplabda csapat vezetőedzőjeként tevékenykedik. Több, mint 20 éves sportkarrierje során végig élte azokat az életkorra bontható fázisokat, melyek egy kimagasló sportkarrier beteljesedéséhez szükségesek. Ebben fellelhető hiányosságok megoldására irányul tevékenysége a programban. Célja nemcsak a röplabda utánpótlás szakmai fejlesztésére irányul, hanem egy olyan kiválasztási rendszerre, mely komplex sportügyesség fejlesztést és sportági orientációt is magában foglal.
Hitvallása: „A tehetség elindíthat egy úton, de a hit és a kitartás juttat a célba!”


Heler Sára 6 éve vesz részt az MSTP mindennapjaiban. Kezdettől fogva érdeklődve és szeretettel fordul a gyerekek felé, így természetes volt, hogy tanulmányait is ebbe az irányba kezdi majd el az Eötvös Loránd Tudományos Egyetem Tanító- és Óvóképző Karán. Sikeres óvodapedagógus diplomájával szakmailag is segíti a program munkáját. Az egyetem Természettudományos Tanszékén végzett egészségtudatosságra nevelés kutatóműhely gyermekvizsgálatában 5 éve folyamatosan részt vesz. Ez a közös kutatás az MSTP-vel évek óta eredményesen zajlik. Mivel az MSTP többek között az egészséges életmódra helyezi a hangsúlyt, szakdolgozatát is ebben a témakörben írta “Az egészséges életmódra nevelés fontossága óvodás korban” címmel. Fontosnak tartja, hogy a gyermekek és az őket nevelő szülők minél korábban kapcsolatba kerüljenek az egészséges életmóddal kapcsolatos fogalmakkal. Célja, hogy a megszerzett, illetve folyamatosan gyarapodó tudásával segítse a gyermekek fejlődését.
Hitvallása: Nincs nagyobb öröm annál, ahogyan a láthatjuk gyermekek fejlődését és tudni, hogy mi is részesei lehettünk.